G.J. RIGTER & CO
DE ORANJE VERHUIZERS UIT BAARN

Tijdelijke meubelopslag in beveiligde containers

" Wat waren wij blij dat we al onze dierbare meubels na 2 jaar opslag weer in ons nieuwe huis terugzagen."

Spannend! U gaat verhuizen. Wellicht is dit naar de volgende straat, een andere provincie of de andere kant van de wereld. Het zou ideaal zijn als u al uw spullen direct van het ene huis naar het andere kunt overbrengen, waar u ook naartoe vertrekt. In werkelijkheid gaat dit er soms iets anders aan toe:

  • U kunt niet altijd direct uw nieuwe woning in
  • Misschien verhuist u naar een kleinere woning, maar wilt u alsnog een aantal spullen bewaren die niet meer in het huis passen
  • Uw huis staat te koop en u heeft opslagruimte nodig voor bezichtigingen


Temperatuur-gecontroleerde en beveiligde opslag


Als uw inboedel tijdelijk opgeslagen moet worden, dan kan dit in een van onze speciale containers voor meubelopslag. De moderne containers hebben een capaciteit van 10m³ en zijn temperatuur gecontroleerd. Temperatuurgevoelige laadkisten beschermen gevoelige producten zoals eten en medicijnen tegen luchtvochtigheid en ongunstige temperaturen. Hierdoor zijn de containers dan ook ideaal om uw persoonlijke en dierbare spullen tijdelijk in op te slaan. 


Wij laden uw meubelstukken voor uw deur in. Vervolgens sluiten we de containers af zodat niemand hier meer toegang tot heeft. Pas op het moment dat de container bij uw nieuwe woning wordt afgeleverd, openen we de beveiligde container weer. Voor een succesvolle verhuizing garanderen wij niet alleen dat uw inboedel respectvol en vakkundig geladen wordt, maar wij gebruiken hier ook de juiste verpakkingsmaterialen voor.


Aantrekkelijke tarieven voor korte en lange opslag


U weet niet altijd van tevoren of u tijdelijke meubelopslag voor lange of korte termijn nodig heeft. Wij bieden beide opties voor zeer aantrekkelijke tarieven. Naast uw inboedel kunt u ook bij ons terecht voor de opslag van archieven, muziekinstrumenten zoals piano’s en bedrijfsinventarissen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Rigter & Co


Hermesweg 16 
3741 GP Baarn

KVK 34266137

IBAN Rigter:

NL 03 RABO 0147 3912 0

Contactgegevens


Tel: 035 - 541 28 18

E-mail: info@rigterverhuizers.nl

Privacyverklaring

Langskomen? Bel eerst even voor een afspraak.

Telefonisch bereikbaar

Maandag - Vrijdag 08:00 - 18:00